x
Volg ons op facebook om als eerst op de hoogte te blijven van de laatste updates!

Nivelles

Impact factor 100%

Wat zal er gebeuren in Nivelles bij een afschakeling?

Elia, de beheerder van het belgische stroomvervoernet heeft alle cabines die zorgen voor de verdeling van stroom in ons land onderverdeeld in 6 schijven. Wanneer er een dreigend tekort is aan stroom zal men bepalen welke van de 6 schijven men eerst zal afkoppelen van het stroomnet.

In Nivelles zijn er in totaal 204 cabines. Alle cabines in Nivelles zijn opgenomen in het afschakelplan. Deze cabines zitten in schijf3 & schijf4.

Even een voorbeeld. Stel dat het komt tot een afschakeling van schijf3, dan zal er in Nivelles ongeveer 56.37% van de cabines afgeschakeld kan worden. Als er tegelijkertijd dan ook een afschakeling in een andere schijf van uw gemeente is, kan er een groter percentage van uw gemeente zonder stroom zitten

Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van de laatste evoluties.

Welke straten uit Nivelles zitten in het afschakelplan?

Straten overzicht nog niet beschikbaar. Data zal eerstdaags online verschijnen.

Verdeling van de 241 cabines in Nivelles over de verschillende deelgemeentes

Deelgemeente Nivelles 204 cabines
Deelgemeente Baulers 19 cabines
Deelgemeente Bornival 7 cabines
Deelgemeente Thines 6 cabines
Deelgemeente Monstreux 5 cabines

Stroom-o-graphic NivellesDe Stroom-o-graphic toevoegen aan jouw site? Kopieer en plak onderstaande embed code in jouw website

Op de hoogte blijven van de laatste updates van het afschakelplan voor jouw gemeente? Schrijf je dan in op onze update lijst en je krijgt een melding wanneer er een aanpassing is aan het afschakelplan. Schrijf je hier in.